Δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€

Προφίλ εταιρείας

"Στην παιδική μόδα, κάθε ρούχο είναι ένα παραμύθι που ξεδιπλώνεται, γεμάτο χρώματα, φαντασία και χαρά"

Η εταιρεία μας Missy ιδρύθηκε το 2017, με αγάπη και πάθος για την παιδική και βρεφική μόδα. Στον χώρο μας, συνδυάζουμε την αγάπη για τα παιδιά με μια εκλεκτή συλλογή από επώνυμα brands, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Παρουσιάζουμε μια ποικιλία από ισπανικά, ελληνικά και ιταλικά brands, συμπεριλαμβανομένων των Alice Pi, Agatha Ruiz de La Prada, Canada House, EMC, Losan, Kyly, Nanai, Chief, Avelix, Babylon fashion. Κάθε κομμάτι ρούχου που επιλέγουμε είναι προσεκτικά επιλεγμένο για να προσφέρει στυλ, άνεση και ανθεκτικότητα.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας όχι μόνο υψηλή ποιότητα στα προϊόντα, αλλά και αρίστη εξυπηρέτηση. Οι χαμηλές μας τιμές δεν συνεπάγονται καμία μείωση στην ποιότητα ή στην εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας. Αντιθέτως, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών σε κάθε επίσκεψη στο κατάστημά μας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επιλέγοντας την Missy

Με εκτίμηση,
ο υπεύθυνος του καταστήματος
Γιώργος Σταμάτης

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε την εμπειρία του χρήστη στον ιστότοπό μας. Με την περιήγησή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την χρήση των cookies
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση.